Testimonials

2 years ago
good service & fast respon
- Rizal W
7 months ago
(Translated by Google) Are you confused about looking for a quality and professional design place that is not fake and up-to-date, uh, I met the AMAZING modifus. The best service and the results are top markotopes. Fix it to be a regular customer. (Original) Lagi bingung cari tempat design yang Berkualitas dan Profesional yang ga abal² and kekinian ,eh ketemu nih sama modifus yang LUAR BIASA The best Pelayanan dan hasil nya top markotop deh Fix jadi Customer tetap nih
- Satrio W
7 months ago
(Translated by Google) Thankyu modifus !! So cool, when you need a logo for the community, finally you use the modifus service and the results are amazing, just what you want! Plus responsive and very patient hehe thanks modifus! (Original) Thankyu modifus!! Keren abis disaat butuh logo buat komunitas akhirnya pake jasa modifus dan hasilnya mantappp abis sesuai sama yg kita mau! Ditambah responsive dan sabar banget hehe thankss modifus!
- Jeni S

Contact Us

Contact

Call now
  • 0851-5669-3620

Address

Get directions
Jalan Bina Asih 3E Nomor 23
RT.007/RW.008
Jatiasih
Kecamatan Jatiasih
Kota Bekasi
Jawa Barat 17423
Indonesia

Business Hours

Mon:10:00 AM – 4:00 PM
Tue:10:00 AM – 4:00 PM
Wed:10:00 AM – 4:00 PM
Thu:10:00 AM – 4:00 PM
Fri:10:00 AM – 4:00 PM
Sat:Closed
Sun:Closed
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.